Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

onsdag 1. september 2010

Lenger enn langt....

"Du har mye å skrive om du", sa samboeren min da han leste blogginnleggene mine i går. Da fikk jeg plutselig et skrekkelig flash back til Barne- og Ungdomsskolen. Stiloppgavene våre skulle alltid inneholde et visst antall ord, eller være på så og så mange A4 sider. Mange slet med å oppfylle disse "harde kravene", men ikke denne jenta nei.....Mine fyllte gjerne ei hel A4 skrivebok, eller var så lange at lærerne ikke orket/rakk å rette alt. Nå i ettertid har jeg trodd at det egentlig ikke var så ille, helt til jeg fant mine gamle stilbøker da vi ryddet mørkeloftet i barndomshjemmet. ILLE!! Veldig morsomt å lese nå, men har full forståelse for mine norsklæreres stille frustrasjon. Beklager til alle dere, for all overtid dere måtte ha for å få rettet mine oppgaver!!!

Derfor blir dagens blogginnlegg av den kortere versjonen....hvert fall i forhold til de tidligere. Håper dere ikke har gått lei allerede etter første avsnitt :-) Men sånn er det når man har mye på hjertet. Kanskje bor det, langt der inne, en liten forfatter i meg.

I morgen begynner jeg noen timer på jobb igjen. Kjenner at jeg gleder meg nå, selv om snuppen må være hjemme med bestemor. Men da vet jeg at han har det godt, og 4 timer går ganske så fort. Sikkert litt for fort, for jeg regner med at jeg som vanlig skal prøve å få gjort tusen ting i løpet av disse timene. I dag har vi fått inn noen av varene vi bestillte på messen. Den fantastiske EOS Lotionen uten parabener har kommet. Vi har fått inn nye smaker av Pukka te'n, og massasjeoljene fra Pukka. Løp og kjøp...hjem å få massasje! I tillegg så har EOS stiften også kommet. Dette er bare en helt fantastisk lipsyl, som man blir helt avhengig av.

Det var alt for i dag.....ja, helt sant!!

Ha en superduper dag alle sammen. Og vi blir selvfølgelig veldig glade om dere vil ta dere tid til å legge inn en kommentar, og gi oss tilbakemelding på hva dere synest....om bloggen, butikken, varene eller noe annet. 
Ris eller Ros :-)

Klem fra Lykke Line

4 kommentarer:

 1. Hei Line:)Kjempebra at du he laga blogg...å så e du flink t å "skrive" !!! e inne på mange blogga i løpe tå æn dag, din e lettlæst...å d e d ikkje alle så e ;) kos d på jobb i mårgo, klem

  SvarSlett
 2. Heia. Tusen takk for det!! Kjekt å høre :-) Skal kose meg i mårra ja. Blir artig det! Du får spre bloggen til venner og bekjente :-)
  Klem!

  SvarSlett
 3. Dette skal bli spennende å følge med på Linemor:) Bloggen din skal bli min nye favoritt! Ha en strålende dag i morgen på Fru lykke og jeg gleder meg virkelig til du får inn de fantastiske skålene ol fra PIP. Nattaklem fra Silje

  SvarSlett
 4. Takk for det! Gleder meg til de kommer jeg også :-) Blir nok et helt servise + + på meg ja! Nattaklem.

  SvarSlett