Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

tirsdag 31. august 2010

Prosessen har startet

I går kveld fikk vi opp noen nye reoler i butikken, så nå er vi i gang. Det ble veldig bra!!! Rart hvor lite som skal til, for at butikken blir helt forandret. Flere skap skal opp etter hvert, og noen nye bord. Gleder meg til alt er på plass!!
Alltid veldig morsomt for Kristina å komme på jobb, etter at jeg har bombadert butikken på kveldstid. Jeg rekker som regel aldri å bli ferdig med det jeg hadde planlagt, så da har Kristina litt å henge fingrene i dagen etter. Aldri helt fått taket på det med tid jeg. Tror som regel at alt er fort gjort, og at alle de idêene jeg har i hodet skal kunne gjennomføres på 1 time. Sånn er det hjemme også. Alt tar bare mye lengre tid enn jeg har beregnet, og jeg er alltid seint ute. Men, men.....er ikke frisk uten at jeg får stresse litt, og jeg jobber definitivt best under press.

Som sagt så var jeg og satte på plass nye reoler i går kveld. Eller rettere sagt så var det min kjære samboer som gjorde det. Er veldig glad for å ha en sterk handyman i hus, som fikser og styrer på i butikken. Han hentet også en stor (og psyko tung) sjenk hos mamma, som jeg skal male. Blir gøy å få den på plass.


Jeg hadde ikke vært innom butikken på noen dager, så jeg ble hoppende glad da jeg såg alle de fine høstvarene vi har fått inn de siste dagene. I tillegg til masse lekker strikk, så hadde vi fått inn 2 kjempefine topper. En fra Vila og en fra Soaked In Luxury.

Jeg bare elsker all strikken vi har fått, spesielt alle de deilige oversized jakkene. Men det var godt å se litt nye topper igjen også. Og det som er ekstra kult er jo at disse plaggene er så fine å kombinere sammen. Digger å mikse tung strikk, med topper i tynn og fin kvalitet. Blir liksom en helt ny look over varene da.

Hadde også fått inn den etterlengtede buksen i militærgrønn fra Object. Militærgrønn er en av de store trendene nå i høst. Har forresten bestillt inn brune og militærgrønne bomullstights også. Det blir digg å få inn tights med andre farger enn svart!! Joda, vet at mange er møkk lei av tights nå. Men tunica er fortsatt populært, og noe behagelig må vi jo ha under de. Er jo selvfølgelig veldig tøft med jeans under også, men det blir jo på en måte ikke like komfortabelt. Bare det å få på seg en tights i en av høstens farger, gjør jo et antrekket mye mer spennende enn med en svart tights.
Kristina har også bestillt en yberkul highwaist jeans med masse stretch og glidelås bak, i en mørkeblå jeansfarge og i en camel farge. Den blir perfekt med en topp nedi, gjerne en med litt volum. Det er sååå fint med en topp med volum nedi smale highwaist jeans. Og så er den jo ganske grei å kombinere med en tunica også. Highwaist er jo smart å bruke som Hold In, når man ikke har den smaleste midjen. Hmm....sikkert ikke dumt til meg som har en kropp som ikke er helt som den var før jeg ble gravid. Jada jada, har hørt om trening. Og det blir, en gang, snart, om ikke så lenge, i nærmeste framtid, når jeg får tid.....

I skrivende stund, sitter jeg i min Marimekko sakkosekk fra FatBoy, og drikker te. Selvfølgelig med en oversized strikka jakke. En veldig behagelig ting å gjør nå i regnværet. Elsker FatBoy'n min!! Bruker den foran tv'n, når jeg skal lese og når jeg bare skal slappe av og kose meg.  Hadde den til og med ute på verandaen nå i sommer.

Gleder meg veldig til vi får inn PIP krusene, sånn at jeg kan drikke deilig Pukka te av dem! Blir glad bare ved tanken på de søte krusene med de fine mønstrene og fargene. Lillesnuppen ligger på gulvet og pludrer under lekestativet. Han blir litt sint når han prøver å snu seg rundt, men ikke helt får det til. Sta er han også....lurer på hvem han har det fra? Hjelper han den siste biten, men da blir han bare enda mer forbannet, for på magen vil han jo IKKE ligge.
Tror ikke han helt har skjønt at resultatet av å snu seg rundt, er mageleie. Men så er han jo bare 3 måneder enda, så hva kan man egentlig forvente :-) Han har forresten vært i ganske fin form etter vaksinene han fikk i går. I natt da han våknet for å få mat, gliste han fra øre til øre. Ikke rart man blir forelsket i disse små skapningene.

Dagens trilletur tror jeg vi står over. Kanskje jeg likevel må kjøpe meg et regnsett, nå når høsten nærmer seg. Hadde tenkt å trille en tur ned på butikken, men det får bli med tanken i dag.
Har jo som vanlig blitt noen telefoner ned. Kristina blir pisket hit og dit stakkar, for å gjennomføre mine idêer. Men hun klager ikke heldigvis. 
Gledergruer meg til torsdagen. Da skal jeg begynne å jobbe litt igjen. Blir deilig å få være litt i butikken, men rart å dra fra snuppen. Har jobbet litt innimellom tidligere også, men nå blir det plutselig til faste tider. Da blir det med en gang mer "virkelig" at jeg er tilbake på jobb. Det er heldigvis ikke så mange timer i uken jeg skal jobbe nå i begynnelsen da.

Da får vi se når jeg orker å skru sammen skapet vi skal ha på butikken. Har alltid trodd at skruing av møbler var en av mine sterke sider. Etter å ha overlatt dette til min bedre halvdel i en del år nå, så merker jeg at jeg har mistet tekket litt. Men det haster ikke enda. Tapeten får vi ikke før om ca 14 dager. Håper å få alt ferdig til vi har 1 års jubileum om en måned. Men så er det jo noe med at det er greit alt som er unnagjort også da. Og mye av varene vi bestillte på messen kommer inn i nærmeste framtid, så da må vi jo ha plass å sette de på. Spennende spennende!

Ha en fin dag alle sammen!

Klem

Lykke Line

2 kommentarer:

  1. Hvor har du bestilt high waist buksen med glidelås bak?

    SvarSlett
  2. Hei. Den er bestillt fra en av våre leverandører som heter Pieces :-)

    SvarSlett