Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

onsdag 22. september 2010

Onde tunger...

Hei alle sammen! Det regner katter og hunder og gamle kjerringer for tiden, men jeg håper dere ikke regner helt bort :-) Synest det er litt småkjipt med alt dette regnet, men det er jo kos også da. Hvis dere ikke helt vet hva dere skal finne på, så har jeg en idê.....sleng dere i bilen, parker tørt og trygt i parkeringshuset på Roseby og ta dere ei shoppingrunde helt uten regn!

 Masse fine høstvarer i butikken nå!!

En av grunnene til blogginnlegget mitt i dag, er at jeg har fått høre noe som jeg ikke setter særlig stor pris på. Det viser seg at noen her i byen synest det er helt greit å slenge dritt om oss og varene våre. WHAT'S THE POINT?? Vet ikke helt hva det kommer av. Mulig det er på grunn av at vi har fått fatt i så mange gode leverandører som vedkomende kanskje har fått nei fra :-) For min del så kan folk få styre med sitt, og drive sin butikk som de vil. Tydeligvis ikke alle som har samme mening på det området. Får håpe at dere som eventuellt skulle høre noe, ikke tror på alt som blir sagt. Akkurat nå så kjenner jeg at det gjør meg litt småforba....(herav Sinnataggen), men det går nok fort over :-)

Var litt usikker på om jeg skulle skrive noe om dette her på bloggen, men vi kan ikke bare finne oss i alt vi heller da. Men jeg har null interesse av å slenge dritt tilbake. Den viktigste grunnen til at jeg ville fortelle om dette, er at jeg gjerne vil poengtere en ting som jeg synest er litt viktig. Det har visst nok blitt sagt mye rart om oss, blant annet at det HÆRLIGE serviset fra PIP Home (som vi venter i spenning på å få inn) har en elendig kvalitet. Noe som selvfølgelig bare er tull!! Porselenet fra PIP selger som hakka møkk rundt om kring, både i Norge og ellers i Europa. Har ikke helt tro på at en så stor leverandør, vil stå inne for å distribuere ut varer med elendig kvalitet. Det som er viktig med dette serviset er at det ikke blir vasket i oppvaskmaskinen. Grunnen til det er at det har noen lekre farger og detaljer, som vil bli ødelagte hvis man tar det i oppvaskmaskinen.
Godt mulig det er misunnelse som får noen til å snakke dårlig om oss......hvem vet :-)

Nok om det.....vil mye heller fortelle dere om varene som har komt inn de siste dagene.
I går fikk vi inn lekre metallbokser og rammer fra Lea Interiør. Kjempefine ting, og de boksene var bare sååå søte!!

Vi fikk osgså inn igjen denne bestselgende skjorten fra Pulz i brun. Fant kun bilde av den i denne fargen, så det er litt vanskelig å se skikkelig hvordan den er. For dere som kjenner til den fra før, så er den veldig fin i brun også.


Fra Vila fikk vi inn denne partytoppen. Den kom i blå, rosa og svart, og er fin både til bukse og til skjørt.
Vi har også hatt stor etterspørsel etter highwaist jeans. I Oktober får vi inn denne fra Pieces, og den kommer i mørk blå og svart. Kjempefin med en topp nedi, eller under en tunica.


Når det gjelder framgangen på malinga av sjenken....så er det stillstand på det området. Men det blir, det blir. Ting tar bare litt tid med meg. Skulle ønske jeg hadde arvet mamma på det området. Hun får som regel ting gjort, nesten før jeg er ferdig å tenke på at det skal gjøres :-)

Minner dere også på at vi har 1 års jubileum i neste uke. Vi starter på torsdagen med gode tilbud i butikken, og med premier og konkurranser i butikken, på Facebooksiden og her på bloggen. Følg med, følg med. Dette blir bra dere!!

Etter regnet kommer solen...en eller annen gang :-)

Klem fra Lykke Line

5 kommentarer:

 1. Hei dere på fru lykke:) må bare si at jeg synes det er kjempegøy å lese bloggen din Line:) så hver gang det kommer på fb at det er ett nytt innlegg i bloggen må jeg bare lese den:) jeg elsker butikken,liker den bare bedre og bedre:) mye artig å kjøpe i butikken:)stå på videre:)

  SvarSlett
 2. Ekje d typisk Molde da, skulle heller tru at folk va gla færr mangfold av butikka og varå, men her e d alltid nåkkå som e ute etter å ødelegge færr andre. Dåkkå bør vare stolt av å ha fått t nåkkå som andre i bransjen itje he greid etter mange ti-år på baken ;)

  SvarSlett
 3. Heisann:) At noen ønsker at dere skal få ett dårlig omdømme så er det helt sikkert kun basert på misunnelse. Og det forstår jeg jammen godt for Fru Lykke og jentene blir jo bare bedre og bedre som tiden går:) Og jeg lurer på hvor dette skal ende, og jeg er veldig glad for at jeg kan få følge med dere hærlige Fru Lykke jentene:) Dere vet jo at dere er best, så stå på videre. Jeg har stor tro på dere og spesielt deg Linesnuppa:))Også må jeg jo selvfølgelig si at det er bare så masse fint i butikken akkuret nå:)

  SvarSlett
 4. Hei:))


  Desverre så er det alltid noen som må gå å surmule og finne på negative ting å si om andre. Jeg velger å tro at det er missunnelse fra ende til annen....så stakars de som bare går rundt og snakker negativt.....de kan ikke ha det godt med seg selv...

  Jeg vil bare si en ting angående PIP serviset...det står at det ikke tåler oppvaskmaskin , men det er vel pga gullmønsteret..
  MEN JEG HAR DAGLIG brukt mine krus og asjetter og jeg har IKKE NØLT med å ha det i maskina, og det vises ikke på dem!!!!

  Dessuten så tenker jeg at....ok de har tålt det til nå, ja så vil de tåle det en GOD STUND til:)

  Og så har jeg ikke noe imot om jeg må kjøpe meg et nytt servise om et år eller to.....er jo bare et luksusproblem å bytte ut av og til ;))))


  Jeg liker ihvertfall vareren du har plukket ut, Line:))
  Og så liker jeg klærne du har på butikken....men ikke så ofte det blir byturer på meg da...

  Lykke til videre:)

  SvarSlett
 5. Takk alle sammen! Kjekt å få så gode tilbakemeldinger :-) Ja, det er nok mest på grunn av gullmønsteret at PIP serviset helst ikke skal i oppvaskmaskina. Men det var jo greit å høre at Fru Rosa har gjort det likevel, og at det holder seg bra uansett. Har ikke noe erfaring med det enda, men gleder meg veldig til å kjøpe det når det kommer inn :-)

  SvarSlett