Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

søndag 5. september 2010

Sommer i september!?!

Da er helgen snart over for denne gang. Ukene går fort, og plutselig så er det helg igjen. Regner med at dere har nytt det hærlige septemberværet vi har hatt de siste dagene. Men hva er det egentlig som skjer med årstidene da? Vi her oppe på nordvestlandet har klaget over det dårlige været hele sommeren, og jeg føler vel at vi har hatt ganske god grunn til det. Ikke mange dagene vi kan krysse av i kalenderen, som skikkelige gode og varme soldager.
Tror noen må ta tak, og flytte litt om på årstidene :-) Hvordan skal vi kunne selge tynne topper, knickers, skjørt og kjoler i april/mai. (Vi glemmer fort, men den lange og kalde vinteren sitter fortsatt friskt i minne). Og nå skal vi friste kundene våre med tykke strikkajakker, ytterjakker i ull, votter og luer. Hmm...ikke enkelt dette her nei!! Heldigvis er vi likevel litt klar for høsten, selv om det til uka er meldt opp mot 20 grader. For vi selger mye høstklær nå, og mye av strikken vi har fått inn er allerede utsolgt. Godt det finnes mange som meg....som blir fristet av alle de fine høstnyhetene, selv om sola skinner fra skyfri himmel. For vi må vel bare stikke fingeren i jorda og innse at kulda kommer i år også. Høststormene og regnet vil få oss til å VILLE være innendørs, og inneaktiviteter vil absolutt være å foretrekke. Og ingenting hjelper vel mer på humøret enn ei innendørs shoppingrunde når det stormer som værst ute! Så om vi vil eller ikke, er det nok ikke mange ukene før de tykke klærne blir flittig brukt.

Det har dessverre ikke blitt så mange utendørsaktiviteter på meg denne helgen, selv om været har vært helt fantastisk. Lillesnuppen har funnet ut at han absolutt ikke foretrekker de lange trilleturene, og gråter med en gang jeg legger han i vogna. Og sta som han er, slutter han ikke med det første heller. Da er det ikke akkurat så kjekt å trille. Tror dette kommer av at han har blitt så ekstremt nyskjerrig, og vil følge med på alt som skjer rundt han. Ikke så gøy å ligge nedi vogna da nei.
Derfor har jeg benyttet noen ledige timer denne helgen til å pusse og male sjenken jeg fikk av mamma, som vi skal ha nede på butikken. Har fått på et strøk med hvit grunning...og jeg tror den blir kjempefin når den bare blir ferdig. Kommer til å passe perfekt!I tillegg til malinga har jeg også fått bestillt inn en lang kjole fra Vila, som kommer i svart, grå og grønn. Sånne lange kjoler er kjempepopulære nå i høst, så vi måtte bare bestille inn en :-) Den kommer allerede i løpet av noen få dager!! Veldig stilig å kombinere med ei skinnjakke eller strikkajakke, og ankelboots.


Har også bestillt inn mange nye skilt og rammer, i tillegg til noen kjempefine wallstickers. Her kommer bilder av noe av det som er bestillt.
Her er de wallstickersene som ble bestillt. To på engelsk og to på norsk.Bestillte også inn igjen en del skilt til barn, som har vist seg å være veldig populære blant våre kunder.


Masse fine ting som kommer inn som dere ser. I morgen skal jeg på jobb igjen noen timer. Gleder meg!!

Klem fra Lykke Line

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar