Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

fredag 10. september 2010

Kaos...

I kveld har jeg vært en tur på jobb igjen. Sååå kjekt! Fikk kosa meg med lillesnuppen hele dagen ute i finværet. Eller rettere sagt, så var det ikke bare kos. Hans sterke trilleskrekk kan skremme vettet av de fleste. I dag hylte han i 15 minutter, før han endelig innsåg at dette slaget måtte han bare gi tapt. For dere som synest dette høres forferdelig ut, så er jeg helt enig. Men bare så det er sagt, så stopper gråten med en gang jeg tar han opp.....så han har ikke vondt på noe som helst måte. Han skal absolutt opp med hodet for å se, men mamma'n mener han er litt for liten til å sitte oppreist. Og når det er så fint vær som nå, så må vi jo prøve å unngå at han får solen i øynene også. Noe han selvfølgelig ikke helt skjønner. Vi får fortsette kampen, helt til han koser seg i vogna igjen. Han elsket å trille de første månedene. Så jeg håper at dette kun er en fase, og at det snart vil gå over.

Nå har jeg fått et lite innblikk i hvordan det er å være småbarnsforeldre i arbeid. Jeg sto klar til å dra ned på butikken, da samboeren min kom hjem fra jobb. Så vekslet vi et par raske beskjeder, om når snuppen spiste og sov sist, og så var det ut døra. Rart hvordan livet forandrer seg når man får barn. Plutselig er det antall ganger han har sovet, fått mat, bæsjet og gulpet det viktigste i hverdagen. Hehe....hvem hadde trodd at slike ting skulle oppta meg så mye :-)

Selvfølgelig kom jeg litt for seint på jobb. Sa til Linn at jeg skulle komme litt før kl 16, men dukket ikke opp før litt over. Heldigvis har jeg forståelsesfulle ansatte!! Har egentlig en tendens til alltid å være seint ute til alt jeg skal, og ting har ikke akkurat blitt bedre etter at vi har fått en ny sjef i huset.

Ble veldig fornøyd da jeg kom på jobb. Vi har fått inn så masse fint de siste dagene. Denne hærlige buksen fra Vila, hadde endelig komt inn igjen. Den solgte ut av butikken på noen få dager sist vi hadde den, og jeg vet at det er mange kunder som har ventet på at den skulle komme inn på nytt.
Og så hadde vi fått inn en kjempefin pelsvest. Har dessverre ikke noe bilde av den, men den er virkelig lekker. Fakepels med skinnbelte i livet, og bomullsrib i sidene. Nice :-)

Den lange kjolen jeg bestillte i helgen hadde også komt. Tøff bomullskjole, som er supertrendy nå i høst. Den koster bare 180,- og jeg måtte selvfølgelig kjøpe meg en i grønn selv. Kommer til å bli MYE brukt ja!! Denne blir kjempetøff med ei strikkajakke eller skinnjakke til, og med et belte i livet for å stæsje den opp litt.

Vi hadde også fått inn en strikka kjole fra Pulz, i svart og i grå.  Den er en repeat fra i fjor, og har en veldig fin passform. Litt utskrådd, og med høy hals. Perfekt! Og sist men ikke minst.....dunjakken fra Pulz, som både jeg og Kristina har ventet leeenge på, låg i ei eske og ventet på meg. Den er superdeilig, med en bred ribbekant nede. Kommer ikke til å fryse i vinter med denne nei :-)

Hadde selvfølgelig x antall prosjekt jeg skulle prøve å bli ferdig med i løpet av de 4 timene jeg var på jobb. Og som vanlig strakk ikke tiden til. Var helt svett da jeg styrtet ut av Roseby kl 20.43. Hadde lovet min kjære å være hjemme kl 20.45, for han skulle på trening til kl 21. Så da var det på'n igjen, med kjappe beskjeder og bytte midt i leggingen. Lillesnuppen var allerede i seng, og ble lys våken da vi liksom skulle bytte uten at han merket noe. Han kom med et stort smil da jeg la meg ved siden av han, så det gjorde egentlig ingenting at han våknet. Et smil som var gull verdt for en småstresset mor. For tiden ligger han mellom oss i senga. Og ja...jeg vet at det kommer til å bli vanskeligere og vanskeligere å vende han av med det, men det er jo så deilig å ha han så nært når han sover. Kose kose!!

Avslutter dagens innlegg med en god nyhet!! Mest trolig så kommer PIP porselenet inn i løpet av neste uke, hvis alt går som jeg håper. Det er noen ting som står i rest, men mesteparten er snart klart til levering. Fikk også beskjed om at tapeten vi skal ha i butikken, har komt :-) Så da må jeg nok hive meg over malingsbøtta igjen i helgen, sånn at sjenken blir ferdig. Og så er det jo noen bord og et skap som skal monteres opp.  Thank heaven for the handy man :-)

I helgen har vi -50 % på alle klær fra Selected Femme, pga at vi ikke skal ha merket lenger. Masse fine ting på salg!!

Gå gjerne inn på facebook, og bli tilhenger av siden vår der, hvis dere ikke allerede er det.

Vår tilhengerside på Facebook

Klem fra Lykke Line

2 kommentarer:

  1. Hehe, i ska nok greit overleve å svette me igjennom oppakkinga Line ;-) 14 kolli e ikkje nokka for me, gikk greit når i hadde Ingvild på laget som kom å tok resten når i måtte dra :-)
    Vanvittig mye fint no, i tror virkelig i må være BEINhard mot me sjøl framover.. I kan rett og slett ikkje kjøpe ALT i vil ha ;-)
    Håpe virkelig i blir frisk og rask til i morra! Satse på en knall lørdag med fotballens dag og mange flotte tilbud på huset :-) Meldt regn og, så alt ligg til rette for at Roseby e det rette stede å tilbringe dagen :-)

    SvarSlett
  2. Skal litt til for å vippe deg av pinnen :-) Greit å ha noen effektive jenter som kan ta over oppakkingen ja!! Har gitt opp å prøve å være hard mot meg selv. Funker som regel bare i maks ei uke, så her fylles klesskapet opp rimelig raskt. I LOVE SHOPPING :-) Håper du er tilbake frisk og opplagt i morgen. Tror også Roseby blir den beste plassen å tilbringe lørdagen på :-)

    SvarSlett