Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

mandag 20. september 2010

En liten oppdatering :-)

I dag blir det et kort blogginnlegg fra denne kanten her. Tiden strekker liksom ikke helt til for tiden. Noe som nok har en sammenheng med at lillesnuppen har vært ekstremt utålmodig og sutrete den siste uken. Har en liten mistanke om at det kan være tenner på veg ut. Litt uforberedt på at dette kunne skje allerede nå, men vi får se hva som dukker opp de nærmeste ukene. Kan jo være noe annet som plager han også. Dette lille "problemet" fører til at jeg tilbringer mesteparten av min tid bærende rundt på han, eller på gulvet for å aktivisere. Liker egentlig ikke å oppholde meg så  mye nede på parketten. Får da en stadig påminnelse om alle hybelkaninene som gjemmer seg i hver en krok. Synest jo jeg støvsuger en del også, (må vel legge inn en ekstra innsats her når man har en liten en som ligger på gulvet) men de kommer tilbake like fort. Burde vel kanskje bruke tiden jeg har om kveldene til å rydde, støvsuge og vaske litt....men det får da være grenser for galskap!!

Har vært noen timer på jobb i dag. Kjekt som alltid! Vi får masse gode tilbakemeldinger fra kundene våre for tiden. Både i forhold til varene i butikken, Facebooksiden og bloggen. Ikke noe som gleder oss mer enn det :-) Tusen takk!

I forrige uke fikk vi inn masse nye varer. Vi fikk fyllt opp butikken med nye emaljeskilt og rammer. Ble ganske så overrasket da jeg såg hvor mye vi hadde solgt av dem bare nå i helgen. Virkelig populære ting for tiden, så det går nok ikke lenge før vi må bestille inn igjen.

Den kjempefine ytterjakka fra Object, som jeg har ventet og ventet og ventet på, kom omsider inn. Oh My God.....Så fin, varm, myk og deilig. Jeg valgte den i mørkgrå, selv om jeg hadde veldig lyst på grønn også. Kan vel kanskje ikke kjøpe begge??

Fra Vila fikk vi inn en supersøt bolero. Denne passer kjempefint over julekjolen, men er kanskje ikke så dum å bruke over en singlet heller.....For å stæsje opp et enkelt antrekk.
Denne lange strikkagenseren til kun 150,- kom inn i dag. Må si at den var overraskende lekker til en sånn pris, så her blir det nok flere farger på meg ja. Enkel og fin å bare slenge på seg sammen med en slimjeans eller tights, så er man liksom kledd. Og så fikk vi inn dette lekre skjerfet fra Soaked In Luxury. Må sees!


Denne uken kommer jeg til å gå rundt i spenning og vente på varer. De søte rosa muffinsformene som vi skal selge til inntekt for Rosa Sløyfe Aksjonen, skal være sendt fra leverandøren. Håper de kommer en av de nærmeste dagene, for vi gleder oss masse til å få bidra. Håper dere også vil komme å støtte denne flotte aksjonen. Og selvfølgelig håper jeg at varene fra PIP Home skal dukke opp snart, for de lar virkelig vente på seg. Kan være et håp om at vi har de i slutten av uken, men jeg vil ikke love noe. Skal holde dere oppdatert!!


Mulig det er greit at det tar litt tid, for det går ikke akkurat kjapt med alt jeg skal ha gjort. Sjenken står fortsatt i garasjen med kun et strøk maling, skapet er ikke montert opp og tapeten ligger i kjellerstuen. Men jeg har fått opp de nye bordene da, med god hjelp av min egen handyman, så det går da framover.Vi holder også på med planlegging av 1 års jubileumet vårt. Skal ha konkurranser og trekning av premier både i butikken, på Facebooksiden og her på bloggen. Masse flotte premier, så gled dere!! I tillegg blir det selvfølgelig gode tilbud i butikken :-) Helt rart å tenke på at det allerede snart har gått et år siden vi åpnet. Og tilsvarende lenge siden jeg fant ut livet vårt skulle forandre seg totalt. Hehe...var ganske kaotisk i hodet mitt da jeg oppdaget at jeg var gravid...dagen etter åpning av butikken.


Nå må jeg avslutte bloggingen for i dag. Det korte innlegget, ble ikke så kort likevel. BOMBE! Har satt min kjære på et ommøbleringsprosjekt igjen, så da må jeg kanskje dra kroppen min opp av sofaen og hjelpe til litt. Nå er det gangen som skal til pers :-)

Vi blogges!!

Klem fra Lykke Line

4 kommentarer:

  1. Du er så flink du Line, fine bloggen deres:)

    SvarSlett
  2. Ommøblere du ja, i væt kar du he d ifrå HA HA !!!!!!!!!!!!Mæn flenk e du no Line.

    SvarSlett
  3. Tusen takk for det! Mulig det kan væer arvelig ja... :-)

    SvarSlett