Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

tirsdag 7. september 2010

Pakke opp - Pakke opp - Pakke oppI går var jeg noen timer på jobb igjen. Kjekt som alltid!! Håpte vi skulle få inn masse varer, sånn at jeg fikk pakket ut og herjet litt. Men vi fikk kun inn en boblevest fra Vila. Til gjengjeld var den veldig fin, så jeg fikk litt høstinspirasjon likevel. Den kom i beige og brun, og var kjempemyk og deilig.Men i dag derimot, har det "bøtttet" inn med høstvarer i butikken. Stakkars jentene på jobb, spesielt Kristina........hun har måttet svette seg gjennom oppakkingen. Ja, det er forskjell på folk. Noen kan kose seg ute i finværet (les:meg), mens andre må jobbe som noen helter for å få plass til alle varene som fyller opp butikken. Men det var MYE fint som kom inn, så da får det være verdt det!

Buksetightsen fra Pieces som vi har ventet på så lenge, kom inn i svart, grønn og brun. Den koster kun 140,- og er kjempefin og behagelig på. Den har enkle lommer bak, ellers så er den helt plain. Endelig fikk vi inn flere bukser i grønt og brunt. Disse fargene er jo bare supre nå til høsten, og kan kombineres med veldig mange av de andre fargene i kolleksjonene.

Fra Vila så fikk vi inn en enkel lang høyhalset genser, en svart jeanstights og en superfin ytterjakke. Denne ytterjakken er en repeat fra i fjor, og kom med ruter og i ensfarget svart. Anbefaler virkelig denne jakken. Deilig og varm, i tillegg til en veldig fin passform. Denne kommer til å ryke ut fort!! Glem sola og varmen i et par sekunder, og tenk på vinteren. Trust me...dere kommer til å trenge ei god og varm jakke etter hvert. Hadde mange kunder som ikke fikk fatt i denne i fjor. Håper noen av dere leser dette, og stikker innom og sikrer dere den i år :-)

Vi fikk inn en nydelig tunica fra Soaked In Luxury. Super nå i varmen, eller til en tur på byen. Den kom kun i svart, og ikke rosa som på bildet.Vi har allerede begynt å få inn skjerf og votter. Føles litt meningsløst nå, men de kommer nok til å gjør nytten sin etter hvert de også. En stor trend i høst er tubeskjerfene, som du bare skal slenge rundt halsen. Praktisk og stilig. Vi har bestillt to forskjellige varianter av disse, og i dag kom det ene.


Mottok også ordrebekreftelsen fra PIP Home i dag....vi hadde jammen bestillt varer ja!! Hooohooo! Veldig mye fint, så det blir bra. Skal kjøpe meg et helt servise selv, pluss boller og fat. Regner med at det blir mer enn hva jeg har planlagt også, så jeg må vel bare rydde plass i kjøkkenskapene. Men jeg lover at det skal være masse igjen til dere også :-) 

Heldigvis kan vi supplere når ting blir utsolgt, så vi skal nok passe på at alle får det de vil ha utover høsten. Regner med å ha det i butikken om rundt 3 uker. Håper fortsatt at det skal være på plass til 1 års jubileumet vårt i begynnelsen av oktober, men vi får se hvordan det går. Krysser fingrene!! Det er såååå mye lekkert hvert fall, friste, friste.....
Gled dere!!

Klem fra Lykke Line

4 kommentarer:

 1. FOR NOEN FINE SERVISER !! MÅ HA!


  Karoline Moe
  kmoe.blogg.no

  SvarSlett
 2. Ja, det er kjempefint!!! Blir glad bare av å se på det :-) Skal gi beskjed både her på bloggen, og på facebook, når det kommer inn!!

  SvarSlett
 3. Så fint å bli oppdatert på hva som hele tiden kommer inn i butikken. Masse fint som er kommet og som kommer fremover:)Også må jeg si at du er blitt en ivrig blogger.....hvem skulle tro d!? Du har mange skjulte talent du Fru Lykke:)Kos deg videre i fin været og gi den lille sjarmøren din en kos fra meg:)

  SvarSlett
 4. Ja, hvem skulle tro det. Har glimtet til med mange skjulte talenter i det siste jeg :-) Og ja...butikken er FULL av flotte varer nå!!!

  SvarSlett