Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

fredag 29. oktober 2010

Highwaist buksa er endelig på plass i butikken!!

ENDELIG!! I dag kom highwaist buksa inn. Mange som har ventet på denne, blant annet meg selv. Gleder meg til å få den....nesten så ille at jeg vurderer å kjøre ned på butikken på en fredagskveld for å hente den :-) Ser fram til å få meg ei bukse der jeg kan stappe "graviditetsmagen" nedi. Eller har det gått for lang tid nå, sånn at jeg ikke kan bruke graviditeten som unskyldning for at jeg ikke er spesielt slank rundt midjen?? Hmmm....eller har jeg egentlig noen gang vært det?? :-) Har hørt mange som sier at det fort går et år før man nærmer seg tilbake til normal kroppsfasong igjen. Men kanskje ikke noe poeng i å håpe at det bare skal forsvinne av seg selv. Mulig det må litt trening til også etter hvert.....Uansett så skal det bli godt med ei bukse som kan holde inn magen litt. Og så er den jo kjempkul med en topp nedi også da!! Vi fikk den inn i jeansblå og i brunbeige. For dere som vil ha den i svart, så skal jeg gjør alt i mi makt for å få tak i det også.

Ellers har vi fått inn masse partyklær denne uken her. Er vel på tide å begynne å tenke på juleantrekket før vi blir utsolgt. Mange har allerede vært innom og sikret seg favorittkjolen, for det er jo faktisk ikke lenge igjen til julebordene og juleballene begynner. Her er noe av det vi har fått:

I neste uke begynner november, om vi er klar for den eller ikke :-) Kjenner det er litt sjokk for meg å gå rundt i btikker som bugner av røde lys, nisser, engler og alt mulig slags julestæsj. Uff, må vel bare begynne å forberede meg på julegaveshopping og alt som hører med til førjulsstria. Kanskje jeg for en gangs skyld greier å gjør unna ting i god tid, sånn at jeg slipper å stresse rundt på lillejulaften for å bli ferdig med alt. Men tviler vel egentlig på at det blir noe bedre i år enn tidligere år. Det ligger vel i blodet at jeg bare må stresse. Jobber best under press :-) Heldigvis så baker jeg ikke, så jeg slipper å bekymre meg for den biten!! Må innrømme at jeg ble fristet til å kjøpe meg julemarsipan i dag...nam nam.

I dag er Kristina tilbake fra kos og hygge i varmere strøk. Dere finner henne på jobb i morgen, sikkert litt brunere enn oss andre vinterbleikingene :-) Vi synest selvfølgelig det er veldig godt å ha henne tilbake på jobb igjen! Heldigvis så er jeg så heldig å ha andre flinke jenter i "Fru Lykke teamet", så vi har jo klart oss ganske så bra denne uken likevel :-) Linn, Ingvild og Ellen har gjort en kjempejobb!

Da vil jeg bare få ønske dere alle ei riktig flott helg! Ta vare på hverandre, og kos dere med familie og venner :-) Ikke glem å stille klokken...nå er det definitivt vintertid!

Klem fra Lykke Line

2 kommentarer:

 1. Hei

  Har dere denne buksen inne enda? :)

  SvarSlett
 2. Hei

  Vi er helt tom av den i mørk blå, har noen få igjen i svart (mest små str.) og nesten alle str. igjen i camel fargen :-) Venter fortsatt på den i jeans blå, håper den kommer snart!! Får de inn igjen litt utpå våren også.

  Hvis du er på Facebook så kan du gå inn på tilhengersiden vår der (ikke gruppesiden, for den skal slettes). Der prøver vi å holde tilhengerene våre oppdaterte på varer som kommer, og diverse som skjer i butikken :-)

  Du får ta deg en tur innom og se :-)

  SvarSlett