Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

søndag 3. oktober 2010

Bursdagsfesten fortsetter :-)

Da var de første dagene av bursdagsfesten vår over! Det har vært noen kjekke dager på jobb, med masse kunder innom butikken :-) I morgen fortsetter vi selvfølgelig med gode tilbud, og muligheten til å vinne flotte premier! Morgendagens ekstratilbud er - 50 % på ALLE beltene våre. Dette tilbudet varer kun mandagen. I tillegg så har vi selvfølgelig andre flotte bursdagstilbud som varer ut uken.

Jeg har brukt mye tid på mine tidligere blogginnlegg. Har vel egentlig blitt litt hekta på denne bloggingen, og synest det er veldig kjekt å legge ut bilder av varer vi har fått inn de siste dagene. Ekstra artig når vi har kunder som kommer innom for å kjøpe det jeg har lagt ut bilder av :-) Ser nå at jeg nok ikke har mulighet til å bruke fullt så mye tid som det jeg har gjort tidligere :-) Lillesnuppen er fortsatt en utålmodig og småsutrete liten krabat, som sover ekstremt lite gjennom en dag. Da er det kanskje ikke så lurt å bruke hvert ledige minutt til å blogge.....mulig det hadde vært en idê å gjør litt husarbeide innimellom også?!? Selv om jeg ikke akkurat er guds gave til husarbeid og matlaging, så må jeg av og til ta meg sammen og få gjort noen fornuftige ting.

Framover kommer jeg nok ikke til å legge ut bilder av så mye som det jeg har gjort tidligere, men skal nok friste dere en god del likevel :-) Vi holder dere selvfølgelig fortsatt oppdatert på tilhengersiden vår på Facebook. Der ligger det bilder av ganske mye av det vi får /har fått inn. Er du ikke allerede tilhenger av siden vår, så gå inn på denne linken: Fru Lykke og jentenes tilhengerside på Facebook og bli det.

Må legge ut noen bilder av varer vi fikk inn på fredagen fra AD HOC. Har dessverre ikke bilder av alt, men her er de 3 forskjellige metallboksene vi fikk inn. Sånne bokser er kjempepopulære for tiden, og disse er så store at du får plass til en del oppi dem også.

Deilig dusjgelê og bodylotion. Kom i 3 forskjellige dufter.
                                    
I tillegg fikk vi inn noen supersøte små fat, med artige mønstre. Vi har hatt dem inne tidligere, men dessverre så har vi vært utsolgt ei stund. Endelig fikk vi de inn igjen :-) Veldig mange som har kjøpt av disse til sine små håpefulle. De kan brukes både til pynt, og til å oppbevare småting på. Jeg har faktisk en som jeg legger nøkler på i gangen, så de kan absolutt brukes til så mangt.

Vi fikk også noen lekre sminkevesker i 4 forskjellige størrelser. Favorittsminken vår må jo få en delikat plass, og disse var så fine at de gjerne kan stå framme på badet. Ypperlig med forskjellige størrelser i samme serien. Da kan vi virkelig matche, når vi skal ut å reise :-) De minste er perfekte for å holde orden på smykker, ringer og øredobber. 

En sånn deilig hodemassør kom også inn igjen. Den stimulerer akkupressurpunkter i hodebunnen på en måte som kan redusere spenning og virke dypt avslappende. Dere som ikke har prøvd den, bør absolutt komme og teste den ut. Dette er et perfekt gavetips til jul også (for dere som allerede har begynt å tenke på julegaver).
Dette var noen av de spennende tingene vi fikk inn rett før helgen. Må også selvfølgelig minne dere på at vi har fått inn det lekre PIP serviset. Første jeg må gjøre når jeg kommer på jobb i morgen er å supplere på det, sånn at vi får inn igjen mer før det blir helt utsolgt. Vi har, som dere skjønner, solgt masse av det allerede, og vi er bare sååå fornøyde med at det endelig er på plass i butikken! Ikke så rart at det er så populært kanskje...?


Det kom også inn noen flotte varer fra Soaked In Luxury og Object. Og fra Pulz så fikk vi ei smal bukse i svart sateng. Kjempelur å ha til jul, dersom du ikke har lyst til å bruke kjole hver gang du skal pynte deg.

Husk at du har mulighet for å vinne flotte premier her på bloggen, under 1 års jubileumet vårt. Alt du trenger å gjøre er å legge til en kommentar, fortell oss gjerne hvilket merke vi har som du liker best. Har du noe annet på hjertet blir vi også glade for å høre det. Dersom du bruker noen minutter på dette, så er du med i trekningen av varer fra Object verdi kr 1000,-. Jeans fra Pulz verdi kr 700,- og ei lekker treramme. Husk å skrive et navn/kallenavn på innlegget ditt, selv om du vil være anonym, sånn at vi har mulighet for å finne ut hvem de heldige vinnerene er.

Vi trekker også ut en vinner blant våre følgere, og den heldige får et gavekort på kr 500,-!!! Så legg deg til som følger, vi trekker en vinner i begynnelsen av uke 41.

Vi gir deg også flere muligheter til å vinne flotte premier i butikken og på tilhengersiden vår på Faceboook.

Nå kan du også støtte Rosa Sløyfe Aksjonen hos oss!!
Ha ei fin uke som kommer, og stikk gjerne innom butikken for en hyggelig handel :-)

Klem fra Lykke Line

4 kommentarer:

 1. Kjekt å følge med bloggen og facebboksida! Spennende å se hva som er nytt, og hva som ventes inn!
  Min favoritt blandt merkene deres er Soaked in Luxury- klassiske og stilfulle plagg som ikke tar aldeles knekken på lommeboka ;) Blir nok en tur innom for å oppgradere garderoben til vinteren! Sees!

  SvarSlett
 2. Jeg er nå følger, men vil gjerne være med på trekningen ;)
  Var innom på lørdag og kjøpte en fin skjorte for slikk og ingenting :)
  Var utrolig mye fint fra PIP.. Prisene var fine også...Dyrer på andre butikker..

  SvarSlett
 3. Hei!
  Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min!
  Jeg setter utrolig stor pris på at andre butikk-eiere kan uttale at det er nok kunder for oss alle, for det er det!
  Jeg er ikke den som ikke unner andre å lykkes, men ser helt klart at det er lurt å vinkle stil og vareutvalg forskjellig.
  Når en blir behandlet med respekt fra konkurrenten, vil en heller ikke prøve å ødelegge tilbake, og det er sånn oppførsel en kommer lengst med.
  Kundene syns også krigingen om leverandørene er tåpelige, -og er mer opptatt av service og priser. Og kritisere konkurrenten høylytt til kundene sine vil virke både merkelig og desperat, særlig når en selv faktisk gjør akkurat det samme som det vedkommende beskylder andre å gjøre.

  PS Utrolig fint med den Pip-tapeten!
  Visste ikke at dere førte det merket før nå for ett par dager siden. Men da vet jeg hvor jeg skal sende kundene mine som ønsker dette hen! ;)
  (Har blitt spurt om å ta de inn, men det var den der skepsisen min om forsiktighet ang oppvaskmaskin. Hører det går bra, forresten!)

  Jeg har overhode ikke snøring på klær, men så en UTROLIG stilig kjole under her med hvit overdel og svart skjørt. Må vel komme innom og se snart, -har vært på Roseby to ganger før i år! (!!!)

  Hilsen fra Nina utpå Skåla

  SvarSlett
 4. Hei Line:))

  Hadde planer om å stikke innom butikken din idag, men rakk det ikke.
  Blir nok på din butikk jeg skal kjøpe juleklærne i år også:)

  Pip er nok min favoritt for tiden:)) men når det gjelder klær så har jeg ikke så mye peiling på hva som er hva av merke :)) Blitt en skikkelig husmor som ikke er så nøye lenger på hva jeg har på meg:))

  Jeg legger bloggen din inne på blogglisten min:)

  SvarSlett