Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

fredag 22. oktober 2010

Og vinnerene er....Nå har jeg snart gjort unna ei uke med dårlig form og uggen mage. Er fortsatt ikke i storslag enda, men det nærmer seg. Kom meg hvert fall gjennom noen timer på jobb i dag. Deilig å komme seg ut, og på jobb igjen, selv om kroppen ikke var helt enig.

I dag startet Prisfestdagene på Amfi Roseby. I morgen fredag, har vi dagstilbud på masse flott HØSTSTRIKK til -30%. Selvfølgelig i tillegg til andre goooode tilbud!!
Du kan gjør et kupp på 1/2 av 1/2 pris stativet, få partytopper til kun kr 75,-, strikket vest til kr 200,- mm. Butikken er også full av høstens nyheter fra alle våre leverandører.

Som sagt var det veldig deilig å komme seg ut av huset, og på jobb noen timer. Skulle likevel hatt flere timer til rådighet, da det er tusen ting jeg skulle gjort. Og en mengde idêer jeg gjerne skulle fått gjennomført. Hehe....men sånn er det vel alltid med meg. Tiden strekker liksom aldri helt til for min del :-) Men jeg er vel kanskje ikke alene der?? Regner med at det er mange som kjenner seg igjen, og som føler at et døgn gjerne skulle hatt flere timer.

Problemet mitt for tiden er vel mest at jeg har mye "ledig" tid hjemme, men at jeg velger å ikke bruke for mye av disse timene til jobb. Har funnet ut at tiden hjemme skal brukes til kos med lillesnuppen, og ikke til telefoner/mail/budsjettering/betaling av fakturaer/bestillinger osv osv. Samvittigheten min satte en stopper for alt dette på dagtid. Kjente at det ikke gjorde godt for mors hjerte å hele tiden skulle gjør "det og det", før gullet kunne få oppmerksomhet. Må jo kose meg og nyte tiden nå når jeg har permisjon, så får jeg heller bruke timene på kvelden til sånne ting. Er selvfølgelig en annen som blir litt tilsidesatt da, men han får bare tåle det :-) Men kveldene har ikke nok timer, så jeg henger litt etter med ting kan man si.....

I dag fikk vi endelig inn igjen brett/fat og coasters fra The Moomin Collection og Woodland. Disse tingene er bare kjempesøte, og veldig populære for tiden. Vi fikk både store og små, firkantede og runde. Så det skulle være noe for en hver smak. Av coastersene fikk vi inn igjen 6 forskjellige typer og farger. Veldig stilig å kombinere alle 6, eller ha to av hver farge. Det beste av alt er at disse kun koster kr 49,-. Brettene/fatene koster fra 199,- til 360,- avhengig av størrelse.Denne lekre tunicaen fra Vila kom også idag, i lys brun og offwhite. Den var veldig fin på, med snøring i ryggen. Veldig greit, for da kan man regulere hvor trang man vil ha den :-)
Vi har også begynt å få inn mer partyklær, og har blant annet fått inn en kjempetøff blazer fra Pulz og en kjole med fine detaljer i stoffet fra Vila.

På mandagen var jeg og Kristina på innkjøp med Therese, selgeren vår fra Vila. Vårkolleksjonen til Vila var bare helt fantastisk denne gangen. De bruker jo alltid å ha gode kolleksjoner, men denne gangen var den virkelig bra. Vi var SUPERFORNØYDE!! Vi kjøpte også inn av den nye LUXE kolleksjonen deres, som vi synest var den beste de har hatt så langt. Gled dere, sier jeg bare!!

Her kommer noen "fristebilder" fra denne kolleksjonen:
 
 Her fra den "vanlige" Vila kolleksjonen:Her er noen smakebiter på varer vi kjøpte på ekspress, det vil si at de er ventet inn i november/desember:
Må si at jeg synest det er veldig morsomt å friste!! :-)

Endelig har vi fått trekt vinnerene av konkurransen vi hadde her på bloggen, i forbindelse med 1 års jubileumet vårt! TROMMESOLO.......Vinnerene er:

Gavekort på kr 500,-...............SIV JANNE Mors Hjerterom
Varer fra Object til kr 1000,-............MARIA Hennes Salong
Jeans fra Pulz............MARTHA
Ramme fra LaFinesse..........KIRSTI I Kirstis Verden

Gratulerer så masse til dere alle!!! Gavekortet og rammen vil ligge klare til dere nede på butikken på lørdagen. Jeg drar ned og fikser det i morgen kveld :-)
For dere to andre, så er de bare å komme innom butikken når dere har tid og mulighet for å prøve klær/jeans. Hadde jo vært kjekt om jeg eller Kristina var på jobb når dere kom, men hvis ikke så får dere god hjelp av ei av de søte jentene som jobber når vi ikke er der :-)

Dere kan gjerne legge inn en kommentar her på bloggen, sende oss ei melding på Facebooksiden vår eller en mail til post@frulykke.no, hvis dere vil avtale tid.

Avslutter dagens innlegg med å sende Kristina en liten misunnelig tanke. Hun har nemlig dratt på ferie til varmere strøk, og skal være borte ei uke. Hun valgte absolutt rett tid å reise bort på. Vet at hun krysser fingrene for at snøen har regnet bort når hun kommer hjem igjen. 

Klem fra Lykke Line 


7 kommentarer:

 1. Jøss..vant jeg?!:)Det er ikke ofte jeg gjør....sist tror jeg var på basar på Ræstad, der vant jeg en dukke, som jeg kalte Bjørg..:)Leeeenge siden!:)
  Men tusen hjertelig takk!:)Skal ikke bli noe problem med å bruke opp gavekortet i butikken din, dere har så mye fint!!:)

  SvarSlett
 2. Hei hvem er Martha som har vunnet??er det meg????

  SvarSlett
 3. Ja, det er nok deg Martha! Vinnerene ble trekt ut blant de som hadde lagt inn kommentarer :-)

  Kjekt at du endelig vant noe igjen da, Maria :-) Object har alltid mye fint, så du skal nok finne deg noe ja!

  SvarSlett
 4. Åhh vant jeg:D:D så supert,for en herlig overraskelse på en snøtung dag:D tusen tusen takk:):):D Gleder meg til å komme å prøve:):)

  SvarSlett
 5. Ja Line.. Syns VIRKELIG at vi valgte å dra på riktig tid! Dette er HELT TOPP!! Tror jeg bare blir her nede, om det er greit? ;-)
  Koser oss masse, men måtte innom for å sjekke hva du har lagt ut for nokka spennende sia vi reiste! Arti at fata fra Brunt Hus kom også da...
  Sees i butikken på lørdag.. Uheldigvis ;-)

  SvarSlett
 6. Heisann......jeg vant...tusen takk for den fine rammen......Klem fra Kirsti

  SvarSlett
 7. Gratulerer så masse til deg Kirsti. Så kjekt at du likte rammen :-)

  Klem

  SvarSlett