Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

onsdag 3. november 2010

Worn Pretty

Nå begynner butikken virkelig å fylles opp med årets party klær. Denne uken har vi fått inn mange fine kjoler, skjørt og dressjakker. Greier ikke helt å fatte at det allerede er november....det er faktisk under 2 måneder til jul folkens. Vi har også begynt å få inn en del julegavetips. I går fikk vi en kjempefin strikket genser til 199,95....Perfekt julegave!

Personlig så gleder jeg meg veldig til jul i år. Dette blir vår første jul med lillesnuppen, så det blir nok litt spesielt. Ikke det at han er stor nok til å skjønne noe, men det blir jo litt stas for oss foreldre likevel da. Gleder meg også til å tilbringe tid sammen med familien. I og med at jeg har søsken som ikke bor her oppe, så er det ekstra koselig med ferier og høytider. Da er vi alle samlet :-)


 
I dag hadde vi besøk i butikken av ei hyggelig dame fra Worn Pretty, som heter Hilde. Worn Pretty er et nytt norsk merke, som vi har tatt inn til våren. Designeren Eva Emanuelsen, som også er gründeren bak Epilouge, lanserte dette merket i høst. Den første kolleksjonen kommer ut nå, og vi er så heldige å få det inn i mars/april.
Jeg synest det er veldig stas å få fatt i gode norske merker. Spicy Vanilla kommer inn nå i november/desember, og har også en norsk designer. Tror disse merkene vil passe perfekt i butikken, og gjør den enda mer særpreget. Håper dere blir like glad for at vi satser litt nytt og norskt, som det vi er :-)
Skal komme med noen bilder av det vi har kjøpt inn senere. Har ingen tilgjengelig enda, men det blir.

Gled dere!

Klem fra Lykke Line

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar