Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

lørdag 13. november 2010

Feil fot...??

Har ofte lurt på hvor uttrykket "stått opp med feil fot" (være sur, grinete og i dårlig humør) kommer fra. I dag tidlig konsentrerte jeg meg virkelig for å sette den rette foten i gulvet først, men skuffet kunne jeg konstantere at jeg nettop var sur, grinete og i dårlig humør. I utgangspunktet så burde jeg ikke ha det sånn...det var jo lørdag, ganske ok vær ute, og i tillegg så hadde jeg en samboer som tok seg av morgenstell og mating av lillesnuppen. Jeg skulle få bruke så lang tid jeg ville i dusjen, vaske håret og til og med få føne det tørt. Dette som jeg før tok som en selvfølge, er nå luksus for meg :-)

Tror nok det dårlige humøret egentlig startet da jeg skulle vaske håret. Hva er det egentlig som skjer med hår og kropp, etter en graviditet? Har irritert meg mer enn en gang i det siste, av at håret ser ut som ei høysåte, er tørt og flokete, og ikke minst at det faller av i store mengder. Men i dag så gikk denne irritasjonen over i frustrasjon. Hadde mest lyst til å ta frem barbermaskina og gjør kort prosess.....heldigvis så seiret fornuften!!

Etter dusjen, føner jeg håret og ser meg i speilet. Mot meg skriker ei "latvisk hore" (ikke for å diskriminere noen altså). Jeg har tydeligvis fått den værste etterveksten noen jente kan drømme om. Har selvfølgelig merket at håret også har blitt mye mørkere etter fødselen, men den begrensede tiden jeg alltid har etter hårvask har ført til at jeg putter høysåten i en hårstrikk. Og nå har det altså gått så langt, at jeg nesten ikke kan vise meg med håret nede ute blant folk.
Nesten på linje med dette!


Bestemte meg for å ta meg en trilletur med lillesnuppen, for å se om humøret kanskje kunne bli bedre. For å gå ut må jeg jo ha klær på, og turen i klesskapet var ikke akkurat oppløftende. Det er jo ingenting som passer meg lenger, eller hvert fall lite jeg føler meg vel i. Så humøret ble ikke akkurat bedre kan man si. Fant til slutt noe jeg følte meg middels ok i, og trilleturen gikk ned til sentrum.....selvfølgelig med lue på.
                                        

Da jeg passerte Husfliden, såg jeg nok en gang de kjempefine "Marius sparkebuksene" fra Ugly Childrens Clothing. Har siklet på denne lenge, og i dag bestemte jeg meg rett og slett for å kjøpe den. Merket med en gang koden på kortet var tastet, at humøret begynte å stige. Resten av trilleturen svirret tankene mine rundt ideên til julekort/takkekort av lillesnuppen. Plutselig var humøret mitt på topp igjen. Så det er ingen tvil......shopping hjelper på alt :-)
                                                      
Elsker disse! De er bare så kule :-)

Nå ble det veldig mye om meg selv og mine her. Burde jo fortelle dere om news i butikken også, men må prøve å holde disse blogginnleggene mine noenlunde korte. Skjønner at dere kan bli lei. Kan fortelle at vi har fått inn mye fint (så klart) de siste dagene. I morgen kommer et nytt blogginnlegg fra meg, så da får dere masse bilder og tips :-)

Stay tuned!!

Klem fra Lykke Line 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar