Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

mandag 30. august 2010

Velkommen til vår blogg :-)

Blogg.....?? Jo, hvorfor ikke. Selvfølgelig måtte vi slenge oss på blogg trenden. Og jammen var det ikke ganske så spennende også. Vi kjører på, og satser på å få til en morsom og interessant blogg om butikken og livet rundt. Vi vil holde dere oppdatert på hva vi holder på med, og hva du kan finne hos oss. Dette skal bli gøy!! Kommer nok til å bli en del forandringer her inne etter hvert. Er vel ikke helt fornøyd med alt enda....det tar nok litt tid.

Først må jeg begynne å fortelle dere om den fantastiske dagen vi hadde fredagen, på Gave- og Interiørmessen. Vi reiste nedover med sommerfugler i magen....ville vi få de leverandørene vi ønsket, og kom de til å leve opp til våre forventninger??
Og jammen ble vi ikke fornøyde.......Nå begynner det å bli ganske seint, lillesnuppen skal på 3 måneders kontroll i morgen tidlig og jeg har en stor oppvask stående å vente på meg. Har lovet min bedre halvdel at den skulle jeg selvfølgelig ta, men så ble jeg jo helt hekta her. Derfor får jeg oppdatere dere på alt det spennende som skjedde denne fredagen på Lillestrøm, i morgen. Dere skal få noen hint: Fugler, vakre blomster og farger. Deilig massasje, og myke kropper. Rosa sløyfe. Morsomme fat og brikker. Lekre rammer, og søte lys.

Håper dette fanget deres interesse, og at dere kommer back for more!! Ser dere litt på bildene jeg har lagt ut, og går inn på linkene, så røper nok disse ganske mye også :-)

Vi høres i morgen!!

Klem fra Lykke Line

2 kommentarer:

  1. Kjempefin blogg du har fått til:)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det! Må vel hive oss på trenden vi også. Ble jo litt inspirert av dere :-)

    SvarSlett