Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

mandag 30. august 2010

Dag 2 i bloggverden....

Da har snuppen vært på kontroll, og fått to vaksiner. En i hvert lubne lår.....stakkar liten. Gråt en del etterpå, men det gikk heldigvis fort over. Blir spennende å se om han reagerer noe, nå når kvelden kommer.
Men nok om det......da skal jeg fortelle om våre opplevelser, og resultater fra Gave- og Interiørmessen. Alltid fantastisk morsomt å dra på disse messene. Var ekstra kjekt for meg i år, i og med at jeg ikke fikk dratt sammen med Kristina på Motemessen. Hadde ikke hjerte til å reise fra lillesnuppen da også.


Vi hadde kontaktet PIP før vi reiste, så vi visste at vi skulle få selge deres produkter. Var likevel kjempespente på om produktene var så lekre som vi hadde forestillt oss. Og ja, det var de!!! Om ikke enda lekrere. PIP Home har  masse fint porselen. Skåler, asjetter, kakefat, krus, mugger og mye mer. En helt fantastisk serie, som bare skriker etter å få sin plass hos Fru Lykke og jentene. Det passer perfekt inn i vårt konsept, og er akkurat det vi har vært på leting etter. Serien har sååå fine mønster og farger, og er bare til å dø for!! Jummi Jummi!!! I tillegg til porselenet, fikk vi bestillt noen vesker og sminkevesker. Og til og med lekre badekåper med blomster. To veldig fornøyde jenter som gikk fra den standen, for å si det sånn.Etter det gikk turen til AD HOC og der bestillte vi deilige såper og bodylotion, søte toalettvesker, metallbokser og mye mye mer. 
Så måtte vi selvfølgelig stikke innom og få supplert på vår fantastisk gode Pukka te. Der ble vi selvfølgelig så fristet at vi til og med kjøpte massasjeoljer fra Pukka. Forbered kjærester, samboere, ektefeller, elskere eller hvem det nå måtte være :-) Her skal det masseres jenter. Og ja....det er selvfølgelig vi som skal ta i mot massasjen, ikke gi.
Vi bestillte også den populære EOS lipsylen i stift. Skal selvfølgelig fortsatt føre den runde, som vi alle elsker. EOS har også kjempegode hand- og bodylotioner, uten parabener. Så de måtte vi jo også bare ha.

Vi møtte på ei koselig dame hos Lea Interiør. Hun hadde mange fine rammer og metallbokser som vi forelsket oss helt i. Og noen fantastisk søte nostalgiske lys og kort.


Vi besøkte jentene hos BruntHus, som selger fatene vi har fra The Moomin Collection. Vi bestillte mange nye typer, til og med et til jul. De fører også Woodland, og vi kjøpte noen fat derfra også. Woodland er et merke som har blitt veldig populert nå i det siste, og det er bare superkult!!

Så stakk vi bortom guttene hos Roberts Radio, og betillte inn nye radioer. Fargene vi får inn nå er lysblå, hvit og svart. Dette er superkule radioer, med veldig god lyd. Her har vi mulighet for å bestille flere, hvis noen skulle ønske i andre farger. Trendy Trendy!!

Har flere ganger sett på et merke som heter Spicy Vanilla. Dette er romantiske klær, med engler og blonder. Very nice! Denne gangen måtte vi bare høre om vi kunne få selge det hos oss. YES!!  Så da fikk vi handlet litt klær også! JuHuuu :-)

Og sist, men absolutt ikke minst.......nå skal vi selge søte muffinsformer til inntekt for Rosa Sløyfe Aksjonen, som er en internasjonal folkebevegelse. I Norge står Foreningen for Brystkreftoperert og Kreftforeningen sammen om denne aksjonen. Det er Cacas som leverer disse muffinsformene og de er selvfølgelig rosa. For hver pakke vi selger går 5 kroner til Rosa Sløyfe Aksjonen. Vi håper de vil komme inn i butikken i løpet av uken, og at dere alle kommer og kjøper disse. Og så har dere jo også en god unnskyldning for å lage noen gode nam nam muffins når dere kommer hjem fra shopping!!

Det her ble et laaangt innlegg. Men så hadde jeg jo så mye å fortelle fra denne dagen på messa i Lillestrøm. Oppsummert så er vi veldig fornøyde, som dere sikkert har skjønt. Vi gleder oss masse masse til varene kommer inn i butikken. Og så har vi jo litt tapetsering og oppmontering av hyller og skap, å se fram til. Men det skal jeg fortelle om en annen dag. 


Chiao!

Lykke Line

3 kommentarer:

  1. Hærlig :) Gleder meg til alt dette kommer inn. Skulle så gjerne hatt tekstsjabloner til å ha på veggen. Er det noe du får inn ??

    SvarSlett
  2. Ja, dette blir bra!! Gleder oss vi også :-) Er ikke bestillt noen, bare til barn. Men vi har tenkt tanken på å ta inn. Skal sjekke litt ut mulighetene. Kjekt å høre hva dere etterspør, så vet vi litt mer hva vi skal ta inn.

    SvarSlett
  3. Da har jeg bestillt inn noen sånne sjabloner Rita. Så får vi testet ut hvordan de fungerer. Fant en som jeg tror vil passe perfekt der du skal ha den :-) Det står: De vakreste ting i livet kan verken ses eller berøres de skal føles i ditt hjerte.

    SvarSlett