Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

torsdag 3. mars 2011

Noen oppdateringer!!

Da har det nok en gang gått ei stund siden sist blogginnlegg. Skal slutte å love at det skal komme hyppigere innlegg, men ambisjonene om det er fortsatt til stede...bare så det er sagt :-)

Siden sist har vi hatt stand på brudeshowet til Dzine på Træffhuset, og jeg og Kristina var så heldige å få vise oss i brudekjoler. Litt gøy å bli pynta som brud, uten å faktisk gifte meg.


Se så fine vi ble på håret da. Ikke hver dag vi er så stæsjet :-)


Kan godt være at disse bildene, av oss i brudekjoler, frister våre bedre halvdeler litt. Vet ikke hvordan det er for Kristina sin del, men min kjære kommer nok aldri til å fri til meg. Godt mulig at det har en sammenheng med at jeg klart og tydelig har sagt at jeg ikke er så veldig gira på noe giftemål :-)

Ellers så er butikken full av vårvarer. Det er så deilig at det nå går mot mildere og lysere tider, og at klærne begynner å bli tynnere og lettere. De siste ukene har det virkelig vært stor vareinngang, av masse fine vårklær. I tillegg så har vi fått inn en del nyheter på gave- og interiørfronten også. Legger ut bilder av noe av det vi har fått, og så anbefaler jeg dere nok en gang til å gå inn på tilhengersiden vår på Facebook: Fru Lykke og jentene, for å se mer. Der prøver vi å legge ut det meste av nyheter og ting som skjer.Disse tre tingene er fra Soaked In Luxury. Og det neste bildene er Vila og Luxe by Vila.


Som dere ser så er det mye lekkert å finne nå! Vi har også fått inn mange gode vårjakker. Trenchcoat og parkas er fortsatt en stor trend, men du finner andre typer jakker også. Både de litt mer klassiske og den mer tøffere varianten.

Vi er veldig fornøyde med å ha fått inn armbåndene fra Tokyo Jane!!!!!
Lekkert ikke sant?

Nå går vi og venter på de nye merkene, som skal være rett rundt hjørnet :-) Gleder oss masse til å få de inn og se hvordan de blir mottatt. Vi får masse fint fra Sagen Vintage Design. Både noen søte tunicaer, kjoler og tights til småjentene. Og diverse små gaveartikler som lys, servietter, bilder, fyrstikkesker mm.
Levering fra det norske designet Worn Pretty skal heller ikke være langt unna, og heldigvis har vi fått fatt i en del fine ting fra Soulmate nå til våren. Kommer masse av dette merket til høsten også. LYKKE!!

Skal holde dere oppdatert, og legge ut bilder når vi har det i butikken.

Til slutt må jeg bare informere dere om at disse to favorittbuksene endelig finnes i butikken igjen. We Love!

 (Beklager det dårlige bildet)

Until next time....take care :-) Og nyt de første vårtegnene!! 

Klem fra Lykke Line1 kommentar:

 1. Vilka HÄRLIGA bilder du bjuder på:) din blogg är så mysig.

  Om du gillar inredning och mode kan du kolla in min blogg:)

  Ha en skön sommarvecka

  LOVE Maria från inredningsvis.se
  (sverige)

  SvarSlett