Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

torsdag 17. februar 2011

Hvit brud...??

 
Jaja, da gikk det lenge før jeg greide å få til et blogginnlegg igjen. Disse ambisjonene mine om oftere innlegg, ser ikke helt ut til å bli gjennomført. Og nå har jeg selvfølgelig tusen ting jeg skulle fortalt dere :-) Skal likevel fatte meg i noenlunde korthet i dag, av hensyn til dere som leser dette.

Siden sist har vi pusset litt opp i butikken. Godt med forandring i hverdagen!! Det ble kjempefint, og vi er sååå fornøyde. Her ser dere min flotte snekker i gang med tapeteseringen. Veldig greit å ha en handyman tilgjengelig ja. Han får til det meste han!


Lillesnuppen måtte selvfølgelig også få være med på moroa. Greit at han blir vandt til å tilbringe noen søndager nede på butikken :-)

Her er noen bilder av det ferdige resultatet. Eller nesten ferdige.....fortsatt noen fronter som skal opp i steden for innredningen, og litt flytting av det rosa skapet jeg malte. Vi får vel ta det en søndag, når snekkeren aner fred og ingen fare, og ser for seg en rolig dag på sofaene med 3-4 fotballkamper på tv'n. Hihi...alltid like gøy å komme med disse prosjektene mine på fotballsøndager. Men når sant skal sies; han kutter ned på antall kamper som MÅ sees, når jeg blinker med mine blå øyne og smisker alt det jeg kan. Han er snill sånn, til og med etter 18 år sammen med meg. Forstå det den som kan :-)
                         
                     

Ikke supre bilder, men dere får jo et lite inntrykk av hvordan det har blitt.

Siden sist har v i også vært på Oslo Fashion Week, og kjøpt inn masse fint :-) Egentlig litt rart at man må sette seg ned å bestille inn til høsten allerede nå. Er egentlig bare gira på vår jeg nå....VÅR VÅR VÅR. JEG VIL HA VÅÅÅÅÅR!!!!  
Til høsten får vi inn igjen Selected Femme. De har fått nye designere, og hadde en veldig fin høstkolleksjon å vise oss. Så vi plukket ut de absolutt fineste tingene, som vi vet dere kommer til å elske.

Nå har vi fått inn jentekjolene til Spicy Vanilla. Finnes ikke søtere snuppemodeller enn dette :-)

Vi har også fått inn masse nyheter de siste ukene. Legger ikke ut bilder denne gangen, for da hadde innlegget blitt milelangt igjen. Gå inn på Facebook siden vår: Fru Lykke og jentene og sjekk ut bildene og nyhetene der. Vi har fyllt opp butikken med masse fine og spennende vårvarer. Nyheter kommer inn hver dag, og nå er vi ekstra spente på når vi får alt det fine vi har kjøpt fra Sagen Vintage Design og Tokyo Jane
Gleeeeder oss!!!

Det blir ei spennende helg for min del. Vi skal ha stand på brudeshowet til Dzine Frisør og Brud på Træffhuset søndagen, og i tillegg skal jeg faktisk gå brudemodell.....Dette er den ene gangen i året at jeg får utløp for mine modelldrømmer. Tusen takk Christin og Randi for at dere gjør min drøm virkelig :-) Er vel kanskje kun på denne måten jeg kommer til å vise meg i hvit brudekjole også. I år har de også fått med seg Kristina, så da blir det to Fru Lykke jenter i brudekjoler denne helgen.
Skal du gifte deg, så anbefaler jeg å møte opp på Træffhuset søndagen. De har masse flotte premier som skal trekkes, og mange spennende utstillere. Og ikke minst superflotte brude- og festkjoler som skal vises.
Klikk dere inn på: Brudeshow 2011 for flere opplysninger.

Slenger med et bilde av den flotte skinnvesken vi fikk inn i dag, fra Luxe by Vila. Nice til sommeren ja!
Helt til slutt vil jeg ønske Ingrid Helene velkommen til teamet vårt!! Ei supersøt og hyggelig jente, som jeg vet kommer til å ta godt vare på kundene våre :-) Vi gleder oss til å jobbe sammen med henne!

Klem fra Lykke Line 

2 kommentarer: