Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

onsdag 2. februar 2011

Forsmak av vår!

Lillesnuppen har blitt 8 måneder, og nærmer seg med hurtige skritt 9. Skremmende hvor fort tiden går!! Dette betyr også at jeg snart har blitt ett år eldre. Uffa!! Er jo vitterlig ikke lenge siden jeg var høygravid, og feiret min 35 års dag!?!?

Da jeg var ung og lovende, syntest jeg at de som var i midten av 30 årene var gamle og kjedelige. Med mine snart 36 år på baken (noe som synest), så føler jeg meg likevel like ung og sjarmerende som for 10-15 år siden. Grøsser over tanken på at noen synest at JEG nå er gammel og kjedelig. For dere som leser dette....Spre det til alle kjente: Line er ikke gammel og kjedelig!! Bare i midten av 30 årene, med et ungt sinn og en barnslig oppførsel :-) Hehe. Dette var nok dagens desperate forsøk på å overbevise meg selv om at jeg fortsatt er ung.....dog kanskje ikke så lovende lenger.

Det at dette siste året har gått så fort, fører til at jeg nå er tilbake i butikken på 50%. Så nå har pappa'n startet sin permisjon. Lillesnuppen har blitt en skikkelig pappagutt, så jeg burde vel egentlig vært mer hjemme og passet på at dette ikke tar helt overhånd :-) Føler meg nesten litt overflødig til tider, men det er jo så søtt å se den nære og kjærlige kontakten de to har. Og jeg må innrømme at det er godt å jobbe mer (selv om jeg har litt dårlig samvittighet). Jeg storkoser meg på jobb, og føler nå at jeg har litt mer tid til å gjennomføre alle de idêene jeg har. Og så er det jo så koselig å skravle med folk, og ikke bare sitte hjemme å prate babyspråk. Går ting som jeg vil, så blir det en del forandringer i butikken i løpet av helgen. Spennende!!

Det har definitivt vært deilig med noen "vårdager". Merker det på kundene også, at de har fått litt vårfølelse, og startet vårshoppingen. Ser på værmeldingen nå, at det fine været snart er over. Det blir kaldere! Så vi må nok bare smøre oss med tålmodighet en stund til, og vente med lengsel på vår.

Heldigvis så bugner butikken nå av vårklær. Det hjelper på lengselen å kjøpe seg noe nytt og fresht...hjelper på det meste det egentlig :-) De siste dagene har det ramlet inn med esker, så vi har virkelig fått brynt oss med oppakking og vareplassering. Utrolig deilig å se alt det nye og fine som fyller opp vegger og stativ. Selvfølgelig er det litt salg enda også. Dere kan faktisk få masse fine ting til 1/2 av 1/2 pris!!! Ikke værst det vel?

I helgen var jeg på Gave- og Interiørmessen på Lillestrøm, i tillegg til en liten tur på Moteforum på Sjølyst. Har kjøpt inn flere spennende merker, som jeg virkelig har troa på!!!
Vi er så heldige at vi får inn accessoriesmerket "Hjerter". Dette er norsk design på sitt beste. Sjekk ut denne linken, og se alt det fine de har å by på http://www.hjerter.no/ Regner med at det vi har bestillt ankommer ganske snart. Perfekte gaver til morsdag og valentinesdag!!
Fikk også kjøpte inn masse fint fra "Sagen Vintage Design". De har søte bilder, puter, lys, servietter m.m. med engler på. Vi har hatt mange spørsmål etter dette merket, så endelig kan dere finne det hos oss også. De hadde også noen helt fantastisk søte kjoler og tunicaer til jenter, som jeg bare måtte ta inn :-) Så nå kommer endelig navnet "Fru Lykke og jentene" helt til sin rett. Planen er å ha en liten krok i butikken med klær til lillesnuppene. Det kommer kun få av hver ting vi tar inn, så dette blir unike plagg. Så får vi se etter hvert, hva mer vi finner der ute i jungelen av merker. Sjekk ut linken til Sagen her  http://www.sagenvintagedesign.no/

Om noen uker får vi inn kjempefine kort fra PIP. Dette er bryllupskort, bursdagskort, babykort m.m. Dere finner ikke finere kort til en gave enn dette!!! Har ikke noe bilde nå, men skal legge ut med en gang de kommer til butikken.

Det siste nye merket vi kjøpte inn var "Soulmate". Her kommer det ikke så mange av hver style, og det er fine priser. Disse bildene er fra høstkolleksjonen. Lekkert!!!
I tillegg kjøpte jeg mye fint fra noen av de merkene vi allerede har/får i butikken. Fikk fatt i denne ullkjolen fra "Spicy Vanilla" i offwhite med brunt. Og samme til lillesnuppene, sånn at mor og datter kan matche :-) Den i lyslilla finner dere i butikken nå, men kun til mor. Regner med at det ikke er alt for lenge til den offwhite dukker opp også.
De bildene jeg har lagt ut lenger oppe i bloggen, er noe av det vi har fått inn de siste dagene. Vil dere se mer kan dere like oss på tilhengersiden vår på Facebook. Der legger vi ut masse bilder, nyheter og happenings. Eller enda bedre...dere kan stikke innom butikken og se alt i sin helhet.

Da ble det nok en gang et langt innlegg fra denne kanten. Langt og sjeldent har det blitt i det siste, men jeg skal forbedre meg. Lover jeg skal prøve hvert fall, og så får dere bare bære over med meg for ei periode :-)

Gleder meg til våren, og til alt det fine som kommer inn. Kjenner det kribler i magen bare ved tanken. Juhuu!!

Klem fra Lykke Line


4 kommentarer:

 1. Så kjempekjekt å les innlegget ditt igjen Line:)Du skriver utrolig bra blogg og jeg har virkelig savnet det:)tusen takk for en koselig lesestund:) gleder meg til å se alle nyhetene som kommer,både av klær til jenta mi og ikke minst smykkene:)

  SvarSlett
 2. 36???
  Var sikker på at du ikke var en dag over 30 jeg!
  (27 eller noe...)

  Eksisterer det fremdeles dongeribuker med lavt liv i handelen, eller er jeg bare helt ut på bærtur nå?

  Hilsen en som vet mer om male-klær....
  ;)

  SvarSlett
 3. Takk Nina!!! Det var kjekt å høre :-) Kan jo late som jeg kun er 27, hjelper mye det!

  Det finnes bukser med lavt liv enda ja, men vi selger veldig lite av det. Våre kunder liker jeans som har litt høyde i livet (sånn at ikke alt vises når man bøyer seg ned...hehe), men dette er jo litt forskjellig.

  Det selges mye highwaist jeans også, men dette er bukser som er veldig høye i livet. Du er nok ikke helt på bærtur. Så fin og slank som du er, så kan du fint ha jeans med lavt liv :-) Ikke alle som kan være eksperter på klær vettu!

  Klem

  SvarSlett
 4. Kjekt at du liker bloggen Martha! Blir glad for å få sånn tilbakemelding :-) Ja, det er bare å glede seg framover. Såååå mye fint som ventes inn!! Smykkene er bare helt fantastiske, og jenteklærne vi har tatt inn er unike og søøøte. Og så kommer det jo mye lekkert til oss også da!

  Vi sees!

  SvarSlett