Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

fredag 14. januar 2011

Syk, svak og dårlig bak :-)

Da var det endelig tilbake til hverdagen for min del. Tok litt tid å komme i gjenge igjen her i huset, og vi fikk en ekstra lang og ufrivillig juleferie. 2011 startet med influensa og sykdom for både meg selv og lillesnuppen. Heldigvis så hadde jeg en frisk samboer, som tok vare på oss begge. Sikkert ikke bare kjekt å måtte ta seg fri fra jobb i over ei uke, for å pleie kjerring og unge. Men takk gud for at vi hadde han da feberen var på sitt høyeste, og spesielt da vi måtte på sykehuset med vår stakkar lille snupp. Håper det blir leeeenge til en sånn sykdom kommer i hus igjen!!

Var ekstra godt og oppløftende å begynne på jobb igjen, etter 10-11 dager utslått i senga (med noen avbrekk: utslått på sofaen). Får ikke akkurat lite vondt i ryggen heller, av å bare ligge hele døgnet. Og ikke er det et boost for selvtillitten å gå uten sminke så lenge, og ha et hår som nok hadde trengt noe hyppigere vask. Himmel så fresh man føler seg når man er syk :-) Beklager til alle dere jeg muligens skremte vettet av på legekontoret eller legevakten. Var kun i sånne nødsituasjoner jeg viste meg utenfor dør, disse dagene.

Da er det faktisk fantastisk å endelig være på jobb igjen, og få være den sosiale skapningen jeg egentlig er. Det "værste" med hele sykdomsperioden er nok at jeg ikke har fått begynt med den planlagte treningen. Den måtte nok utsettes noen uker til.....så synd :-) Men skal jeg seriøst greie mitt mål om å gå ned 8-10 kg til sommeren, så burde jeg vel kanskje ikke være glad for at jeg har unskyldninger for å droppe treningen. Neste uke må jeg nok til pers! 

Etter et par dager tilbake på jobb i butikken, begynner ting å gå seg til for min del. Legger ut noen bilder av varer vi har fått inn de siste dagene. Gleder meg virkelig til våren begynner for fullt, for vi venter inn sinnsykt masse flotte varer. Lover jeg skal bli flinkere med bloggingen framover. Det har nok vært litt snevert med nye blogginnlegg  i det siste, så nå går jeg våren friskt i møte og lover oftere innlegg :-)

Dette er en av flere veldig fine vårjakker som dere kan finne i butikken framover. Flott jakke med fine detaljer. Repeat på bestselgerjakke fra i fjor. Egentlig litt rart at vi allerede selger vårjakker med all denne snøen ute, men det er veldig godt å få våren inn i butikken nå! Helt på sin plass synest jeg.
Denne strikkagenseren/-kjolen fra Object kom i 2 kjempefine farger, offwhite og en melert brun farge. Fine detaljer på denne også, både i halsen og på armene. Og endelig har vi fått inn highwaist skjørt. Har vært stor etterspørsel etter sånne skjørt i det siste. Noe jeg skjønner godt, for de er kjempefine med en topp nedi.

I dag kom det inn masse nyheter fra Lea Interiør. Det var speil, rammer, telysestaker og noen kjempesøte kort med de fineste tekstene på. Virkelig det lille ekstra når du kjøper gave til familie, venner eller noen andre du bryr deg ekstra om. Personlig så synest jeg det er veldig kjekt å få et fint kort i tillegg til gaven, og disse her var midt i blinken etter min smak :-)

Skal holde dere mer oppdatert på varer som kommer inn framover. Gled dere til vårern!!

Klem fra Lykke Line

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar