Om oss

Året er 2009 og en drøm går i oppfyllelse. Fru Lykke og jentene åpner dørene på Roseby Kjøpesenter den 1.oktober. Snille venner, hjelpsom familie, en gammel sofa, litt kaffe, hyller og heng, ROSA, klær, gaver, deilige dufter, KOS, såper og lys, god te, LYKKE I LIVET, en liten spire..... Nå har vi hatt åpent i over 1 år. Mye har vi lært, og ting er i stadig forandring. Vi står foran en spennende vår. Vareutvalget skal utvikles. Ny norsk design og nye merker. Idêer skal gjennomføres :-)

søndag 12. desember 2010

Førjulstid

Da kommer endelig et nytt innlegg fra denne kanten her. Jeg må fortelle dere en hemmelighet, men dere må love å ikke si den videre. Min bijobb hver november/desember er nemlig å være en av nissens hjelpere på Nordpolen. Der er det dårlig med internettforbindelse, derfor har det ikke blitt noe blogging i det siste. Dessuten jobbet jeg nesten hele tiden også, sånn at jeg kunne få komme hjem i god tid før jul. Skulle forresten hilse :-)


Her er det eneste bildet jeg fikk lov til å ta :-)

På butikken er vi nå fullt i gang med julehandelen! Dette er rett og slett den morsomste tiden på året. Masse nye varer, både av klær og på gave- og interiørfronten. I tillegg så kommer det masse hyggelige kunder innom. Egentlig overraskende at folk er så glade og fornøyde i dette julestresset. Merker det selv, at av og til kan stress rett og slett føre til at jeg blir en tanke for fokusert og utålmodig. Har likevel funnet ut at så lenge jeg greier å puste ut, og roe meg litt, så holder jeg humøret oppe :-) Og det er jo så viktig nå.....alt er mye kjekkere og ting går faktisk mye lettere dersom man bare er blide og fornøyde!

Legger ut bilder av noen av varene vi har fått de siste ukene. Her er det mye fint folkens :-)
Som dere ser litt av her, så er det mye blonder for tiden. Blonder er virkelig en kjempetrend nå i høst/vinter, og denne trenden fortsetter også til neste år. We like!


Pantsuits og a-symetriske topper/kjoler er også veldig populært for tiden. Og vi har selvfølgelig flere varianter av disse inne nå.
Det nye merket vår Spicy Vanilla finner du nå i butikken. Vi har hatt en veldig god respons på disse plaggene, så det er tydelig at kundene våre er glade for å finne noe som er norskt, unikt og som det ikke finnes mange av i hver style. Har bestillt inn flere tunicaer i svart, som ligner på denne grå på bildet her. Jeg håper vi har de i butikken i løpet av neste uke. I tillegg til det dere ser her, har vi også tights med engler på, blondetopp med hjerter og en lekker underkjole med blonde nede.

Det har også kommet inn mye lekkert fra Soaked In Luxury. Her ser der et lite utvalg. Veldig dumt at bildene er så dårlige, for disse tingene er absolutt mye finere i virkeligheten. Tenkte likevel det kunne være greit å gi dere en liten "smakebit". 

Pulz har også levert masse fint de siste ukene. Flere helt fantastiske strikkakjoler, lekre topper som kan brukes både til party og til for eksempel jeans, og noen tøffe skjorter. Pr i dag så er det vanskelig å finne bilder av produktene. Jeg skal sjekke ut med leverandøren om det finnes ei side vi kan laste ned fra, hvis ikke så skal jeg prøve å få tatt bilder når tingene kommer i butikken.

Her er et pitte lite utvalg av varer som kom inn nå før helga, Det var godt å få inn masse flotte gaveartikler, te og deilige duftesåper igjen. Dette er virkelig supre julegaver til familie og venner. Gå inn på denne linken, så ser dere mye av det som har kommet inn: Julegavetips fra La Finesse, på vår Facebookside 

En gledelig nyhet til dere som venter på PIP serviset. Det er nå ENDELIG sendt fra leverandøren, så det skal ankomme butikken i begynnelsen av neste uke. Vi er hvert fall overlykkelige for at leverandøren endelig har fyllt opp lageret sitt igjen, sånn at vi også får fylle opp i butikken med disse lekre tingene :-)

Ellers så går juleforberedelsene som vanlig for min del. Julegavene er ikke innkjøpt, huset ser ut som et katastrofeområde, ikke en eneste julekake er bakt, julekortene er ikke sendt ut og håret skulle vært klipt. Så ting er som vanlig i midten av desember hjemme hos oss. For dere som kjenner meg, så kommer  nok ikke dette som en overraskelse. Men som dere vet, så blir jeg nok ferdig til jul i år også :-)


Kos dere med gaveinnkjøpene , ikke få panikk om partyklærne ikke er på plass, ikke stress med vasking og pynting av hus, julekaker får dere kjøpt hos bakeren og det er ingen andre enn deg selv som legger merke til at håret ikke er nyklipt :-) Vi kan hjelpe deg å finne gaver og klær, men vasking, pynting og julekaker må du nok ordne selv. Vil dere ha en kjapp klipp så kan vi nok fikse det, selv om det absolutt ikke er å anbefale. Tror nok det er mye lurere å ta turen innom en frisørsalong for et mye bedre resultat. Kan anbefale dere Dzine, som har åpnet ny lekker salong ved siden av Elkjøp. Der finner dere flinke frisører, som er klar for å gi dere ny sveis til jul.

Kos dere i førjulstiden!!

Klem fra Lykke Line

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Så at du hadde skrevet i kommentaren i en blogg at du solgte tørket lavendel. Gjør du det fortsatt og hvor mye tar du i så fall for hektoen?

  Fin blogg. Synd butikken din ligger litt for langt unna :)

  SvarSlett
 2. Hei. Vet ikke helt hvilken kommentar du sikter til...? Vi selger desverre ikke tørket lavendel :-)

  Kjekt å høre at du liker bloggen :-)

  SvarSlett